JKON stambyte i Stockholm

Elbyte Stockholm

Vi berättar hur ett stambyte kan gå till i er fastighet

Med erfarenhet av stambyten i mer än 25 000 badrum och kök och 30 års verksamhet i Stockholm har JKON AB alla förutsättningar att leda och övervaka ett framgångsrikt stambyte i er bostadsrättsförening. Läs här om hur vi genomför själva stambytet.

Projektledare vid elbyte Stockholm

Under de senaste åren har vi haft uppdrag som projektledare och byggledare för byte av ca 600 lägenheters elstigare och omdragning/uppgradering av de elektriska installationerna i lägenheterna.

Det är mycket vanligt att man i samband med tex ett stambyte också ser över övriga tekniska system, såsom de befintliga elinstallationerna. Finns många fördelar att göra så och jag berättar gärna mer om det vid ett möte.

Ofta gör man även byte av elinstallationer som separata entreprenader, då det finns ett flertal fördelar det med. Vilket regelverk finns när det gäller elbyte i Stockholm och hur ser dagens EU-standard ut? Vilken nivå ska man lägga sig på? Ska man enbart ersätta den gamla installationen eller uppgradera den till svensk standard och/eller EU-dito? kontakta oss så berättar jag mer!

För att få mer "kött på benen" brukar den här frågan börja med en mindre inventering i fastigheten för att få kunskapsunderlag för vidare beslut.

När man anlitar ett företag för elbyte i Stockholm, eller på andra orter, förstår vi att det är viktigt att man litar på projektledaren och företaget. Vi vill alltid att våra kunder ska vara nöjda och bekväma med oss, därför delar vi gärna med oss av våra tidigare arbeten och referenser.

Telefon: 070-520 95 00
jerry@jkon.se
Mariatorget 5