Elbyte

Projektledare vid elbyte

Under de senaste åren har vi haft uppdrag som projektledare och byggledare för byte av ca 600 lägenheters elstigare och omdragning/uppgradering av de elektriska installationerna i lägenheterna.

Det är mycket vanligt är att man i samband med tex ett stambyte också ser över övriga tekniska system, såsom de befintliga elinstallationerna. Finns många fördelar att göra så och jag berättar gärna mer om det vid ett möte.

Ofta gör man även byte av elinstallationer som separata entreprenader. Finns många fördelar här också och om det återkommer jag gärna till.

Om behovet finns... vad gäller då ? Vilket regelverk finns och hur ser dagens EU-standard ut. Vilken nivå ska man lägga sig på ? Enbart ersätta den gamla installationen eller uppgradera den till svensk standard och/eller EU-dito ?

För att få mer "kött på benen" brukar den här frågan börja med en mindre inventering i fastigheten för att få kunskapsunderlag för vidare beslut.

Varför anlita en projektledare när man kan gå in på Eniro och hitta/be entreprenörer lämna anbud direkt ? Jag berättar mer om det när vi ses !

Vill ni ha referenser och goda sådana är det inget problem !